L’acer inoxidable s’adapta a qualsevol estil i serveix com a solució tèrmica, acústica i estètica per la seva varietat de colors. La fabricació i instal·lació de fusteria d’alumini d’acer inoxidable permet realitzar dissenys innovadors i més econòmics que aporten confort, quan els treballs els realitzen professionals amb experiència per a realitzar labors de rehabilitació o construcció, per a assegurar un marge alt d’eficiència.

És un ofici que permet que el fuster empri metalls per a fabricar finestres, accessoris, mobles. S’usa en tallers i empreses atès que la matèria primera pot ser qualsevol tipus de metalls, especialment l’acer inoxidable, per a construir persianes, finestres, portes i reixes. A l’igual, elements decoratius i utilitaris com a cadires i taules per a diferents ambients.

La fusteria d’acer inoxidable és tendència en la construcció d’habitatges, ja que els materials metàl·lics com l’acer, ferro i alumini que s’usen són de gran qualitat i compten amb elements amb propietats aïllants que afavoreixen al confort i la durabilitat. Encara que, alguns experts usen coure, bronze i llautó per a fer alguns treballs.

L’alumini especialment és apte per a tancaments, portes, finestres, tot tipus de tendals i persianes, per a baranes i per a mampares i mosquiteras. També, per a una altra mena d’estructures com les de les embarcacions en el seu interior i exterior.

Els especialistes en aquest ofici realitzen sostres plegables, mobles, mosquiteres, baranes i persianes mecanitzades i enrotllables especials per a tota embarcació. També, instal·len vidres de protecció solar i molt més.