Fusteria d’alumini a Perelada

Quan es busca qualitat i experiència en fusteria metàl·lica a Perelada, l’empresa Metal·listèria Miquel té els millors productes, ja que es dedica a la fabricació de fusteria metàl·lica, automatismes i elements de serralleria de qualitat.

Construcció i muntatge d’obertures d’alumini a Perelada

El nostre equip és expert en projectes que busquen les solucions més encertades per als nostres clients, molts d’ells particulars i també promotors i arquitectes els qui confien en el nostre treball d’automatismes i mecanismes per a tota mena d’obertura.

També, la nostra experiència en fusteria metàl·lica, tot el relacionat amb serralleria, tancaments d’acer i alumini i en els nostres elements d’acer especialment fabricats per al seu ús en residències, indústries i en locals del sector hostaler, ens situa com a líders en el mercat a Perelada.

Atenció personalitzada permanent

Facilitem atenció personalitzada a les consultes dels nostres clients sobre els nostres serveis de fusteria metàl·lica, estem situats en carrer Gran Bretanya, específicament en el recinte firal Figueres a Girona.

Les nostres línies telefòniques al 972 509 609, fax 972503679 i mòbil 678 517 909, estan actives per a la nostra clientela. Truca i aclareix els teus dubtes sobre fusteria metàl·lica. Responem ràpidament en línia mitjançant e-mail miquel@metmiquel.com per a consultes, pressupostos sense compromís i detalls sobre el nostre treball especialitzat de qualitat.

Experiència i qualitat

La companyia més sòlida en fusteria metàl·lica a Perelada és Metall-listèria Miquel, comptem amb experiència d’anys que faciliten els millors treballs en el sector i en treballs de serralleria en alumini, amb qualitat i garantia per als nostres clients.

Som una empresa responsable que assumim el nostre treball i contractes amb serietat, tal com el reconeix la nostra clientela, que sempre ens recomana fer nous treballs de fusteria metàl·lica i d’alumini. Tenim els millors materials i acabats de primera categoria.

Portes de tots els estils

Som experts en la fabricació i instal·lació de portes i automatismes. Els nostres clients a Perelada compten amb una àmplia varietat de models i opcions per a realitzar les seves portes i portals.

Tenim models seccionales, enrotllables, basculants i corredisses, amb les solucions professionals que s’adapten als projectes de la nostra clientela. També, tenim a disposició automatismes amb mecanismes motoritzats, persianes de tots els estils, portals i portes en una àmplia gamma per a seleccionar el disseny que més s’adapta a l’estil de la propietat.

Acer i alumini en tendència

Som especialistes en tot el relacionat amb serveis i fabricació de fusteria d’acer i fusteria d’alumini. Visiti’ns i conegui les més modernes persianes, mampares, mosquiteras i també, tot el relacionat amb tancaments de cristall i altres tancaments.

Seguretat i qualitat

Fem treballs en ferro i acer de qualitat a Perelada. Coneix les nostres propostes i projectes realitzats en construccions metàl·liques, com a tanques, mobiliari, peces industrials i altres estructures en acer inoxidable i altres materials, assegurances per la seva durabilitat, resistència i facilitat per a netejar i evitar contagis de virus i malalties.

Som Metal·listèria Miquel una empresa de fusteria metàl·lica i alumini amb experiència i qualitat a disposició a Perelada. Fabriquem elements de serralleria, automatismes i productes de fusteria metàl·lica de qualitat.

Últims articles

Personalització de Projectes Metàl·lics a Metal·listeria Miquel

Personalització de Projectes Metàl·lics a Metal·listeria Miquel

Metal·listeria Miquel es destaca pel seu mestratge en la personalització de projectes metàl·lics, convertint idees i visions en realitats tangibles i duradores. La capacitat d'adaptar el disseny i la fabricació d'estructures metàl·liques, finestres d'alumini i...

Finestres d’alumini amb cristall aïllant a Figueres

Finestres d’alumini amb cristall aïllant a Figueres

Les finestres d'alumini amb cristall aïllant ofereixen característiques especials que permeten un elevat marge d'aïllament tèrmic i acústic, així com alta eficient energètica i un excel·lent nivell de seguretat En la temporada hivernal aquesta eficiència tèrmica...

Mosquiteres d’alumini a Figueres

Mosquiteres d’alumini a Figueres

Són un dels articles més comprats i instal·lats a l'estiu, ja que eviten que els insectes, la pols, el pol·len i altres elements perjudicials entrin als espais. Permeten que entre la llum i es gaudeixi de la temperatura exterior sense haver d'exposar-se a cap risc....