Fusteria d’alumini a Figueres

Quan es busca qualitat i experiència en fusteria metàl·lica a Figueres, l’empresa Metal·listèria Miquel té els millors productes, ja que es dedica a la fabricació de fusteria metàl·lica, automatismes i elements de serralleria de qualitat.

Construcció i muntatge d’obertures d’alumini a Figueres

El nostre equip és expert en projectes que busquen les solucions més encertades per als nostres clients, molts d’ells particulars i també promotors i arquitectes els qui confien en el nostre treball d’automatismes i mecanismes per a tota mena d’obertura.

També, la nostra experiència en fusteria metàl·lica, tot el relacionat amb serralleria, tancaments d’acer i alumini i en els nostres elements d’acer especialment fabricats per al seu ús en residències, indústries i en locals del sector hostaler, ens situa com a líders en el mercat a Figueres.

Atenció personalitzada permanent

Facilitem atenció personalitzada a les consultes dels nostres clients sobre els nostres serveis de fusteria metàl·lica, estem situats en carrer Gran Bretanya, específicament en el recinte firal Figueres a Girona.

Les nostres línies telefòniques al 972 509 609, fax 972503679 i mòbil 678 517 909, estan actives per a la nostra clientela. Truca i aclareix els teus dubtes sobre fusteria metàl·lica. Responem ràpidament en línia mitjançant e-mail miquel@metmiquel.com per a consultes, pressupostos sense compromís i detalls sobre el nostre treball especialitzat de qualitat.

Experiència i qualitat

La companyia més sòlida en fusteria metàl·lica a Figueres és Metall-listèria Miquel, comptem amb experiència d’anys que faciliten els millors treballs en el sector i en treballs de serralleria en alumini, amb qualitat i garantia per als nostres clients.

Som una empresa responsable que assumim el nostre treball i contractes amb serietat, tal com el reconeix la nostra clientela, que sempre ens recomana fer nous treballs de fusteria metàl·lica i d’alumini. Tenim els millors materials i acabats de primera categoria.

Portes de tots els estils

Som experts en la fabricació i instal·lació de portes i automatismes. Els nostres clients a Figueres compten amb una àmplia varietat de models i opcions per a realitzar les seves portes i portals.

Tenim models seccionales, enrotllables, basculants i corredisses, amb les solucions professionals que s’adapten als projectes de la nostra clientela. També, tenim a disposició automatismes amb mecanismes motoritzats, persianes de tots els estils, portals i portes en una àmplia gamma per a seleccionar el disseny que més s’adapta a l’estil de la propietat.

Acer i alumini en tendència

Som especialistes en tot el relacionat amb serveis i fabricació de fusteria d’acer i fusteria d’alumini. Visiti’ns i conegui les més modernes persianes, mampares, mosquiteras i també, tot el relacionat amb tancaments de cristall i altres tancaments.

Seguretat i qualitat

Fem treballs en ferro i acer de qualitat a Figueres. Coneix les nostres propostes i projectes realitzats en construccions metàl·liques, com a tanques, mobiliari, peces industrials i altres estructures en acer inoxidable i altres materials, assegurances per la seva durabilitat, resistència i facilitat per a netejar i evitar contagis de virus i malalties.

Som Metal·listèria Miquel una empresa de fusteria metàl·lica i alumini amb experiència i qualitat a disposició a Figueres. Fabriquem elements de serralleria, automatismes i productes de fusteria metàl·lica de qualitat.

Últims articles

Tendències de Disseny a la Metalisteria Contemporània

Tendències de Disseny a la Metalisteria Contemporània

A Metal·listeria Miquel, sempre estem al corrent de les últimes tendències en disseny d'estructures metàl·liques que no només enriqueixen la funcionalitat d'un espai sinó que també eleven la seva estètica. La metal·listeria contemporània s'ha transformat...

Personalització de Projectes Metàl·lics a Metal·listeria Miquel

Personalització de Projectes Metàl·lics a Metal·listeria Miquel

Metal·listeria Miquel es destaca pel seu mestratge en la personalització de projectes metàl·lics, convertint idees i visions en realitats tangibles i duradores. La capacitat d'adaptar el disseny i la fabricació d'estructures metàl·liques, finestres d'alumini i...

Finestres d’alumini amb cristall aïllant a Figueres

Finestres d’alumini amb cristall aïllant a Figueres

Les finestres d'alumini amb cristall aïllant ofereixen característiques especials que permeten un elevat marge d'aïllament tèrmic i acústic, així com alta eficient energètica i un excel·lent nivell de seguretat En la temporada hivernal aquesta eficiència tèrmica...