Són un dels articles més comprats i instal·lats a l’estiu, ja que eviten que els insectes, la pols, el pol·len i altres elements perjudicials entrin als espais. Permeten que entre la llum i es gaudeixi de la temperatura exterior sense haver d’exposar-se a cap risc. Les mosquiteres d’alumini s’adapten a qualsevol porta o finestra d’alumini per la seva varietat de models.

Són un complement perfecte amb acabats de molts colors i fins i tot en models que imiten a materials com la fusta. S’adapten a qualsevol requeriment, estil i decoració.

Les mosquiteres que es dissenyen per a finestres es poden fabricar a la mesura i amb alta qualitat garantida. Alguns fabricants ofereixen preus de fàbrica en la seva gran varietat de mosquiteres d’alumini, com a enrotllables, corredisses o fixes. Totes indicades per a les finestres que es volen adaptar per a gaudir de l’estiu, sense haver de suportar plagues o temperatures extremes.

Són models que es fabriquen en moltes opcions de color que van des del blanc, bronze, plata, noguera, ivori, marró, blau, gris, negre, pi i molts colors més que s’adapten a la decoració de la llar, l’oficina o el negoci.

Les fixes són ideals per a espais segellats, ja que són fabricades en alumini d’extrusió i caragolades, com una solució molt econòmica per a impedir que els insectes i altres amenaces entrin als entorns. Les enrotllables són a mesura i molt fàcils d’instal·lar com a protecció contra insectes que pot obrir-se quan es desitgi.

Les mosquiteres d’alumini per a portes i finestres es fabriquen en models abatibles amb marc i a la mesura exacta que inclou tant centímetres com decimals. S’aconsegueixen en pràctics kits que inclouen dues fulles abatibles i marc. Es poden seleccionar entre els més variats colors del millor alumini més lleuger.