Les finestres d’alumini amb cristall aïllant ofereixen característiques especials que permeten un elevat marge d’aïllament tèrmic i acústic, així com alta eficient energètica i un excel·lent nivell de seguretat

En la temporada hivernal aquesta eficiència tèrmica permet un significatiu estalvi energètic, ja que gràcies a l’aïllament tèrmic que ofereixen no es produeixen pèrdues de calor, per la qual cosa el consum energètic per a climatitzar una determinada àrea és menor, l’estalvi energètic es tradueix en un considerable estalvi econòmic.

L’estructura d’alumini de les finestres ofereix una alta resistència a l’acció dels elements mediambientals, és lleugera, impermeable i resistent a les abonyegadures, té una vida útil molt llarga, a més manté les seves característiques intactes per molt de temps.

L’alumini és molt agradable estèticament i per la seva varietat de colors i acabats combina a la perfecció amb el cristall aïllant, que en unir-se a l’estructura permet crear finestres molt belles i funcionals, que s’adapten perfectament a qualsevol espai.

Un altre dels avantatges que ofereix l’alumini és que és fàcil de mantenir, per a netejar el marc de la finestra només es necessita una solució d’aigua amb un sabó suau que s’aplica amb un drap o baieta. Per a eliminar taques o donar una major lluentor a l’estructura d’alumini es pot utilitzar una crema líquida no abrasiva o un netejador amb parafina.

L’alumini permet crear estructures lleugeres, però molt resistents que permeten suportar sense cap problema el cristall aïllant, sense arribar a ser massa gruixudes, a més els processos actuals de fabricació permeten crear estructures amb alt nivell d’aïllament.